Wat is er doen voor de kinderen? Programma

In deze week kunnen kinderen in groepen hun eigen hut/ object ontwerpen, timmeren en bouwen aan de hand van het thema Safari. De kinderen mogen in deze week dan ook verkleed gaan als echte safari toeristen, grote natuurkenners of als een echte bioloog zoals Freek Vonk. Wij hopen dit jaar dan ook alle hutten ontzettend mooi versiert en ingericht te zien met bij voorbeeld safari kleuren, eigen knutselde creaties en gevaarlijke wilde dieren. Einde van de week is er dan ook een heuse gast jury die de hutten- en groepen komt beoordelen op creativiteit, originaliteit, stevigheid en teamwork waar super leuke prijzen mee te winnen zijn. Uiteraard houden wij als groep vrijwilligers & hulp (groot)ouders continu zicht op de veiligheid van de kinderen- en de stevigheid van de hutten.

 

Timmerweek Junior, groep 1 & 2

Naast het timmeren- en hutten in de stijl van het thema Safari hebben wij voor de jongere kinderen een heel programma waaraan zij mee kunnen doen op de ochtenden vanaf 09.00 t/m 12.30 uur.  Zo is er een verrassingsuitje gepland voor ze, zijn er spelletjes geschikt voor hun leeftijd en kunnen ze naast het timmeren volop knutselen. 

Verrassingsuitje!                                                                                                                                   

Net zoals vorig jaar willen wij dit jaar ook weer een verrassingsuitje met busvervoer voor de kinderen van de groep Junioren organiseren. U zult t.z.t. hier meer informatie over kunnen lezen.                          Tijden: U kunt uw zoon/dochter op die dag op de normale tijden brengen en weer ophalen. 

 

Timmerweek Heino, groep 3 t/m 8                                                                                                  

Naast het volop bouw- en knutselplezier voor de grotere kinderen in de Safari style organiseren wij op donderdag een spelletjes ochtend. Alle groepen mogen hun eigen spelletjes verzinnen en uitvoeren voor alle anderen kinderen, tevens mogen alle kinderen die ochtend weer spulletjes en/of snoepgoed meenemen voor hun eigen kleine winkeltje vanuit de hut waar mee geruild kan worden.                      Voor de kinderen die hier niet aan mee willen doen en/of het leuk vinden om ook mee te doen aan de georganiseerde spelletjes, ook dit jaar hebben wij weer water- en Hollandsche spelletjes. 

Voor vlog liefhebbers onder de iets ouders kinderen, ook dit jaar kunnen kinderen zelf gaan vloggen “door en voor kinderen. Deze zullen wij dan later op de dag plaatsen op onze website en Facebook kanaal.  Tijden voor deze groep: maandag t/m donderdag tussen 09.00- en 12.30 uur en 18.00- en 20.00 uur

Feestavond! Donderdag 26 juli 2017                                                                                              

Op donderdagavond vanaf 18.00 uur organiseren wij voor alle kinderen, ouders en bezoekers een spetterend afsluitfeest met veel waterpret, springplezier, goede muziek en een heerlijke BBQ.