Om jaarlijkse de kinderactiviteiten week de Timmerweek Heino & Junior te kunnen organiseren, en wellicht in de toekomst anderen leuke kinderactiviteiten. Hebben wij een flinke financiële buffer nodig. Op dit moment bedraagt ons saldo op de bankrekening €1400,- .

De jaarlijkse kosten voor 1 week Timmerweek Heino & Junior bedragen +- €4000,-  inclusief afvoer houttransport.  Met de subsidie van van het plaatselijk belang Heino en de hopelijk geschatte inkomsten van de kaartverkoop ontvangen zal ons saldo in juli 2019 +- €3000,- bedragen. Wat inhoudt dat wij alleen al voor dit jaar een te kort van €1000,- zullen hebben. Dit geld hebben wij niet!

Om een volgende editie te kunnen organiseren en onvoorziene kosten te kunnen dekken hebben wij jaarlijks minimaal een buffer van €3500,- nodig.  Zoals u zult begrijpen gaan wij dit niet alleen redden! Wij zijn dan ook hard uw financiële steun door middel van donatie & sponsoring nodig om de kinderactiviteiten week de Timmerweek Heino & Junior te kunnen waarborgen

Alle sponsoring door middel van en/of een grote of kleine donatie zijn dan ook meer dan welkom!