Over ons?

Zoals u inmiddels zult weten bestaat de Timmerweek Heino 2017 dit jaar 45 jaar. In 1972 is de 1ste Timmerweek Heino opgezet door de jeugdsoos Flurk te Heino, met als doel een kinderactiviteiten week in de zomer voor de basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8 vanuit Heino en directe omgeving te organiseren. Dit was en is nog steeds een groot succes!

Jaarlijks mogen wij dan ook ruim 280 kinderen- en hun ouders begroeten tijdens de Timmerweek Heino en vanaf dit jaar voor het eerst ook kinderen van groep 1 & 2 voor de Timmerweek Junior 2017. 

Omdat wij het toch wel heel erg speciaal vinden dat wij als Timmerweek Heino dit jaar ons 45ste jubileum mogen vieren en toch iets tastbaar aan willen bieden aan onze timmerweek kinderen- en hun ouders, voormalige kinderen & vrijwilligers en andere die op welke manier ook een band/ connectie met de Timmerweek Heino hebben publiceren wij in samenwerking met Sonodruk in juli 2017 onze eerste oplage "verzamelboekje Timmerweek Heino 45 jaar, 1972-2017".

Bestel nu online! webshop

 

Meer historie en wie wij zijn? volgt nog. Mocht u zelf nog foto's of meer informatie hebben over de timmerweek Heino van de afgelopen 45 jaar dan ontvangen wij dat graag! U kunt dit sturen naar info@timmerweekheino.nl