Privacy- en verwerking overeenkomst Timmerweek Heino & Junior. 01-04-2019
PDF – 108,9 KB 1450 downloads
Algemene informatie en regels Timmerweek Heino & Junior
PDF – 167,9 KB 1482 downloads

Algemene informatie m.b.t. Timmerweek Heino & Junior

Vanaf dit jaar zijn weer alle kinderen van groep 1 t/m 8 van harte welkom, ongeacht religie, handicap, beperking, rugzakjes en/of verschillende achtergronden/cultuur. Om goed het overzicht te kunnen bewaren en de veiligheid van alle kinderen te kunnen waarborgen hebben wij deze leeftijdscategorieën verdeeld over 2 groepen.

 • Timmerweek Junior, doelgroep kinderen groep 1 & 2
 • Timmerweek Heino, doelgroep kinderen van groep 3 t/m 8

 

Op de fiets: Kinderen en ouders dienen altijd via de hoofdingang te fietsen en niet tussen door te gaan, de fietsen kunnen op de daarvoor bestemde plekken neer gezet wordt. Let op! Voor de groep Junior is er een apart vak (vak 1) waar zij hun fietsen neer kunnen zetten.

Eigen risico en EHBO: Het terrein wordt betreden op eigen risico, uiteraard hebben wij een EHBO-post waar we de 1ste hulp kunnen verlenen mocht dit nodig zijn.

 

Indeling hoofdveld:

Ook dit jaar zullen alle kinderen hun hutten op het grote veld kunnen bouwen- en timmeren.  De i.p.v. 1 tent beschikken wij dit jaar over 3 tenten met de totale lengte van 24 meter. Deze zal dan ook aan de lange kant geplaatst worden met de hoofdtent midden, zodat er ter aller tijden overzicht is over het gehele veld. Uiteraard zullen onze vrijwilligers en de hulp ouders die zich hebben aangemeld hebben op verschillende plekken op het veld te vinden zijn.

Timmerweek Junior: Extra informatie

Voor de groep Timmerweek Junior is er aparte tent waar ze volop kunnen knutselen, verven, spelletjes kunnen doen en kunnen drinken & eten. Deze tent staat gekoppeld aan de hooftent zodat er ter aller tijden zicht is wat de kinderen doen en zo nodig bij gesprongen kan worden. 

Voor de Junioren is er een groot stuk veld afgezet waar ze voldoende ruimte hebben om meerdere hutten te bouwen,

te timmeren en te versieren, tevens staat de toilet gelegenheid direct in de buurt.  

Voor kinderen met speciale zorg die afhankelijk zijn van een invalide toilet, vooraan bij de receptie in het

’t Hoogehuus is een invalide toilet aanwezig waar gebruik gemaakt van kan worden.

Tevens beschikt het park over meerdere vrije velden en een speeltuin waar de kinderen alleen onder begeleiding van vrijwilligers en/of het toe ziend oog van ouders zich uit kunnen leven.

 

(Persoonlijk) aankoop week/ dagkaart:

Heeft u een week/dagkaart online besteld dan kunt u op vertoning van de bestel bevestiging het week/dag polsbandje van u zoon/ dochter op de zaterdag voor de timmerweek tussen 09.00- 14.00 uur of de dag van aanvang tussen 08.15- en 09.00 uur bij ons ophalen- en aankopen, locatie: terrein Timmerweek Heino & Junior.  Heeft u de voorkeur om de week/dagkaart persoonlijk bij ons aan te kopen dan kunt u de bovenstaande dagen- en tijden aanhouden.  Let op! Voor de Timmerweek Junior m.b.t. het aantal beperkte plekken dient ervan tevoren online gereserveerd te zijn.

 

Polsbandje: NIET TE STRAK OM TE POLS DOEN

Het is erg belangrijk dat u zoon/ dochter het waterafstotend polsbandje die u bij afhaal van ons ontvangen hebt de hele week en/ of de dag van draagt. Dit bandje is namelijk het zichtbare bewijs van aanmelding waardoor wij makkelijker kunnen controleren.  Bandje kwijt en/of kapot: U dient dit gelijk bij ons te melden, na het controleren van u aanmelding ontvangt u een nieuw bandje.

Let op! Voor een bandje die kwijt is geraakt en/of opzettelijk kapot is geknipt vragen wij een vergoeding van € 2,- per bandje, omdat ook wij hier extra kosten voor hebben moeten maken.

 

Regels- en richtlijnen voor de Timmerweek kinderen: Belangrijk om te weten!

 • Fietsen: Kom je op de fiets kom dan altijd via de hoofdgang, je fiets mag je op de daarvoor bestemde vak neer zetten. Let op! Kinderen van de Junior hebben een eigen vak (vak 1) voor hun fiets.
 • Goed en veilig schoeisel! Het is erg belangrijk dat je schoenen draagt met harde zolen, en die bij voorkeur dicht zijn. Slippers en sandalen zijn niet veilig i.v.m. spijkers en houtsplinters.
 • Pesten, schelden, elkaar opzettelijk uitdagen en/of lichamelijk contact op een negatieve manier is NIET TOEGESTAAN! Bij de 2de waarschuwing zullen wij u jou dan ook apart nemen om dit met je te bespreken, is er geen verandering dan nemen wij contact met je ouders op.
 • Polsbandjes: Het is de bedoeling dat jullie het polsbandje ten hele week dragen, dit is namelijk jouw bewijs van aanmelding en kunnen wij makkelijker controleren.
 • Bandje kwijt en/of kapot: Je moet dit gelijk bij ons te melden, na het controleren van je aanmelding krijg je een nieuw bandje. Let op! Voor een bandjes die kwijt is geraakt en/of opzettelijk kapot is geknipt vragen wij een vergoeding van € 2,- per bandje, omdat ook wij hier extra kosten voor hebben moeten maken. Merken we dat je niet aangemeld bent dan moet je alsnog een week en/of dagkaart kopen!\
 • Veiligheid: Voor jouw eigen veiligheid maar ook die van anderen kinderen mag je niet gaan gooien met hout, hamers, spijkers en/of andere gereedschap en dingen.

 

 • Het is niet toegestaan om op het veld te gaan rennen, als je opgeroepen wordt voor drinken, spelletjes of bij iets ander dan loopt je via het middenpad netjes naar voren.

              Let op dat wel alle kinderen van jouw groepje mee gaan, en dat niemand achter blijft!

 • Spijkers ophalen: Spijkers ophalen doe je bij de hoofdtent met 2 kinderen uit je groep, niet met meer. Je krijgt een bakje waarin het in kan, er wordt bijgehouden wanneer je spijkers opgehaald hebt.
 • Eigen hamer en gereedschap: Je moet je eigen hamer meenemen en je mag je eigen gereedschapskist meenemen. Zet hier wel je naam op, en als je van iemand anders iets leent wees er zuinig op en geef het altijd terug.
 • Eigen eten en drinken: Tijdens de Timmerweek zorgen wij voor ranja met wat lekkers erbij, je mag altijd zelf extra drinken mee nemen.
 • Opruimen & netjes houden: Het is belangrijk dat jij je samen met je groep je hut netjes achter laat en dat je jouw/ jullie afval netjes weg gooit in de daarvoor bestemde vuilniszak. Wij controleren na die tijd dan ook of alles netjes is opgeruimd, is niet zo dan moet jij samen met je groepje het alsnog zelf gaan opruimen voor dat er weer verder getimmerd mag worden.

 

Tijden Timmerweek Junior:

Maandagochtend t/m donderdagochtend                          09.00- 12.30 uur

Donderdagavond Feestelijke afsluit avond en BBQ          v.a. 18.00 uur tot afloop

Tijden Timmerweek Heino:

Maandagochtend t/m donderdagochtend                          09.00- 12.30 uur

Maandagavond t/m woensdagavond                                 18.00- 20.00 uur

Donderdagavond Feestelijke afsluit avond en BBQ         v.a. 18.00 uur tot afloop